Skip to main content

We’re happy to announce Newswire has acquired HeadTalker!

From the beginning of HeadTalker, we have always placed the comments and happiness of our community first and we believe with this acquisition, we’ll continue to build out our vision for social media virality for brand campaigns as well as improving the opportunities to our user base.

Newswire and HeadTalker are committed to create new and better ways to take a social media message viral.

For now, HeadTalker with continue to function as it does today. Your Headtalker account and campaigns will continue as normal and we’ll be providing more details on upcoming plans for Headtalker in the coming weeks.

If you have any questions, please contact us.

Team HeadTalker and Newswire

Responsive image
Antologia aforismului românesc

By Velea Lucian

Created 1 | Supported 3

37 of 30

Supporters

962842

Social Reach

Completed

Ended 07/22/2016

"A apărut "Antologia aforismului românesc contemporan", prima carte publicată de #Citatepedia / Digital Unicorn! https://hdtk.co/dFuwd"

— Velea Lucian and
37
other supporters

Share | How It Works | Embed

"Antologia aforismului românesc contemporan" este o carte eveniment, cum rar se publică. Este felul în care marcăm dezvoltarea din ultima vreme a acestui gen literar și o primă treaptă într-o construcție mai amplă, prin care vrem să punem în competiție aforistica românească cu cea din alte țări.

"Antologia aforismului românesc contemporan" este o carte de referinţă, care adună la un loc 630 de aforisme. Acestea sunt creația a 27 de aforiști, inclusiv cele mai cunoscute nume ale aforisticii actuale. Fiecare aforist a propus aforismele care i-au plăcut cel mai mult dintre cele scrise de ceilalţi, astfel încât procesul de selecție a avut șanse mai mari de a scoate la suprafață tot ce e mai bun.

"Antologia aforismului românesc contemporan" este o lucrare elegantă, realizată pe hârtie de calitate superioară și cu multă atenție la detaliile de tehnoredactare. Este o plăcere să o citești, dar și să o dăruiești.

"Antologia aforismului românesc contemporan" este prima carte publicată de editura Digital Unicorn a Asociației Culturale Citatepedia. Fiind vorba despre o entitate care nu vizează profitul cu orice preţ, putem face lucruri frumoase. Altfel spus, este începutul unei "povești" mai lungi, care să însemne multe cărţi de valoare. Sperăm ca, peste ani, aceasta să reprezinte o valoare în sine.

Toate veniturile obținute din vânzarea acestei cărți sunt folosite pentru alte activități culturale și pentru salarizarea persoanelor cu dizabilităţi fizice care contribuie la realizarea acestora.

No Campaign Updates. Check Back Sometime Soon.

Created on 2016-07-19 13:44:49