Skip to main content

We’re happy to announce Newswire has acquired HeadTalker!

From the beginning of HeadTalker, we have always placed the comments and happiness of our community first and we believe with this acquisition, we’ll continue to build out our vision for social media virality for brand campaigns as well as improving the opportunities to our user base.

Newswire and HeadTalker are committed to create new and better ways to take a social media message viral.

For now, HeadTalker with continue to function as it does today. Your Headtalker account and campaigns will continue as normal and we’ll be providing more details on upcoming plans for Headtalker in the coming weeks.

If you have any questions, please contact us.

Team HeadTalker and Newswire

Den forbudte løsning?

By Nicolai S. Tøfting

Created 1 | Supported 2

49 of 25

Supporters

625272

Social Reach

Completed

Ended 01/12/2022

"Atomkraft har været ude af den danske energidebat siden 1985 - men hvorfor og er atomkraft på vej tilbage? http://hdtk.co/QrAGN"

— Nicolai S. Tøfting and
49
other supporters

Share | How It Works | Embed

Atomkraft er et farligt emne i Danmark - selvom det er en CO2-fri energiform. Ulykkerne i Tjernobyl og Fukushima kombineret med en meget heftig atomkraftdebat i 1970'erne og 1980'erne har gjort, at vi i dag ikke taler særlig meget om atomkraft i den offentlige debat - og eksempler har vist, at det kan gå meget galt for en politiker, hvis man erklærer sig som tilhænger af atomkraft. Samtidig har en flok unge danske fysikere, ingeniører og kemikere i de seneste par år siddet og regnet på, hvordan man kan bygge en moderne og sikker atomkraftreaktor, som kan befri os for Co2-udledning og det problematiske atomkraftaffald. Men hvad handlede debatten i 1970-80'erne egentlig om? Hvordan kan man karakterisere atomkraft som politisk emne? Og har atomkraften en fremtid i dansk kontekst? To tredjedele af danskerne ser klimaforandringerne som en af fremtidens største udfordringer. Atomkraft er CO2-frit og er på papiret en løsning, der vil kunne afhjælpe klimaforandringerne. Derfor mener vi, at danskerne bør tage stilling til atomkraft på et oplyst grundlag. Hvis du deler historien igennem "Headtalker", kommer historien bredere ud til befolkningen, og flere danskere får dermed mulighed for at læse, se og høre om atomkraftens historie og fremtid i Danmark. Vi håber derfor, at du vil dele historien med dine venner og bekendte.

No Campaign Updates. Check Back Sometime Soon.

Created on 2023-01-09 12:53:00